Verkoopstyling > Particulier

Verkoopstyling | Vastgoedstyling | Woningpresentatie

Uw (t)huis Te Koop!

Een spannende (onzekere) tijd. Zijn er geïnteresseerden? Komen er kijkers? Zit die ene koper er tussen? Wanneer kan het bordje ‘Te Koop’ ingeruild worden voor ‘Verkocht’? Ontvangt u de vraagprijs?

Maar u kunt iets doen!

Optimale woningpresentatie is de sleutel tot … succes … verkoop!

Een huis kopen of verkopen begint tegenwoordig op het internet (denk aan huizenwebsites zoals Funda, Zoekallehuizen.nl, Jaap.nl en via uw eigen makelaar. Deze eerste indruk is vaak alles bepalend voor het verkoopproces. Ingeval uw woning op deze momenten niet optimaal wordt gepresenteerd, verliest u kostbare, potentiële kopers – voorgoed en in slechts enkele minuten.

In de huidige woningmarkt is de concurrentie groter dan ooit en daarom is het belangrijk uw te koop staande woning zo optimaal mogelijk te presenteren aan een mogelijke koper.

Veel potentiële kopers hebben moeite om door een bestaande inrichting heen te kijken en vormen een mening welke bepaald wordt door de sfeer van inrichting. Een overvolle kamer lijkt snel kleiner, een lege kamer komt koel over en een rommelig huis kan onterecht de indruk wekken dat er veel aan de woning geklust moet worden.

Met wat kleine en creatieve ingrepen en goede foto’s kan de aandacht van de koper meer op de woning dan op de inrichting worden gevestigd. Het is noodzakelijk dat de zintuigen van een kijker zo min mogelijk negatief worden geprikkeld wanneer hij/zij zich in de korte tijd in uw woning begeeft.

Het verkopen van uw woning is voor u dan ook geen alledaagse bezigheid. Vaak is een verkoper (te) emotioneel betrokken en kan haar woning niet objectief beoordelen. Hiervoor kunt u professionals inschakelen. Waar een makelaar de zakelijke aspecten van een verkoop oppakt zal Styling Consult de visuele taken; vastgoedstyling en woningfotografie voor haar rekening nemen.

Wat is Verkoopstyling | Vastgoedstyling | Woning- vastgoedpresentatie

Verkoopstyling wordt al meer dan veertig jaar succesvol toegepast in de Verenigde Staten. Inmiddels is vastgoedstyling wereldwijd een succesvolle marketing-methode gebleken om woningen sneller en beter te verkopen.

Het is een techniek die de sterke eigenschappen van een woning accentueert, ruimte, licht en harmonie creëert en de woning zodanig presenteert dat een zo groot mogelijke doelgroep zich snel thuis voelt. Zodat een potentiële koper er zichzelf in kan zien wonen.

Wat kan Styling Consult voor u betekenen?

Met een minimaal budget maken wij uw woning verkoopklaar!

Styling Consult zorgt ervoor dat uw huis opvalt tussen het huidige woningaanbod.
Styling Consult geeft uw huis aantrekkingskracht door professionele vastgoedstyling en verleidelijke fotografie.

Styling Consult adviseert, begeleidt en ondersteunt u, hoe u het beste uit uw woning kunt halen. Wij kunnen u breed van dienst zijn van een mondeling consult tot een (schriftelijk) plan van aanpak, uitvoering en projectmanagement. Ook bemiddeling tussen uitvoerders, zoals klussenbedrijven, hoveniers of schilders is mogelijk.

Verkoopstyling is geen kostenpost, maar een voorschot dat de koper aan u terugbetaalt. Met andere woorden: verkoopstyling is een goede investering. De huizen welke een verkoopstyling hebben ondergaan verkopen sneller en leveren meer op. De opbrengst is dus hoger dan het geld dat u in eerste instantie uit moet geven.

De concrete uitgaven aan verkoopstyling zijn geheel afhankelijk van de nodige verbeteringen en daarmee per huis verschillend. Voor het ene huis beperkt de prijs zich tot alleen het styling consult en fotografie, bij andere woningen zullen nodige werkzaamheden moeten worden uitgevoerd zoals bijvoorbeeld schilderwerk of achterstallig tuinonderhoud. De verkoper heeft steeds de keuze de verbeteringen zelf aan te brengen of de hulp in te schakelen van Styling Consult.

Indien meer middelen noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te behalen zal dit maximaal 1 tot 2% van de vraagprijs bedragen, welke er voor zorgt dat u 10 tot 15% op uw woning zult verdienen!

Styling Consult ziet het als een uitdaging om met zo weinig mogelijk financiële middelen een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Zij maakt zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en accessoires. De eventueel extra aangeschafte accessoires worden aangepast aan uw eigen interieur, zodat deze na de verkoop ook weer te gebruiken zijn in uw nieuwe woning.

Leegstaande woning? Deze kunnen wij volledig inrichten met bijvoorbeeld gehuurde meubels, gordijnen, vloerbekleding en accessoires. Hierdoor wordt uw woning nog aantrekkelijker voor de potentiële koper/huurder.

Styling Consult: maakt het verschil tussen Te koop en ‘Verkocht‘!

U kunt nu uw volgende stap zetten.

 

Meer informatie of vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6-57346735. Ook kunt u Styling Consult | Patricia Leusink een
email bericht sturen.