Vastgoedstyling > Zakelijk

Krachtenbundeling leidt sneller tot succes!

Het marketingconcept Vastgoedstyling (ook wel Verkoopstyling) is ontstaan in de Verenigde Staten; “Staging®” (officieel geregistreerd trademark) ofwel homestaging. Dit concept wordt al meer dan veertig jaar succesvol toegepast in de Verenigde Staten. Inmiddels is vastgoedstyling wereldwijd een succesvolle marketing-methode gebleken om woningen sneller en beter te verkopen.

De styling is op de koper gericht. Het is een techniek die de sterke eigenschappen van een woning accentueert, ruimte, licht en harmonie creëert en de woning zodanig presenteert dat een zo groot mogelijke doelgroep zich snel thuis voelt.

Een goede samenwerking tussen makelaar, vastgoedstylist en fotograaf leveren samen een belangrijke bijdrage aan een succesvolle en snelle verkoop en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Versterking door ieder zijn eigen vakkennis en expertise samen te brengen. Waar een makelaar de zakelijke aspecten van een verkoop oppakt zal Styling Consult de visuele taken; vastgoedstyling en woningfotografie voor haar rekening nemen, als onderdeel van het totale marketingplan.

Presentatie is de sleutel tot succes … verkoop!

Het verdient aanbeveling iedere woning voordat deze in de verkoop wordt genomen, verkoopklaar te laten maken.

Onderscheiden en verleiden, dat is wat telt in de huidige ‘woningmarkt’! Optimale woningpresentatie trekt kijkers. Alleen woningen die aan bepaalde criteria voldoen, maken kans op een snelle en goede verkoop. Een perfecte eerste indruk zorgt voor kijkers en alleen kijkers worden kopers!

Toegevoegde Waarde

Styling Consult wisselt graag met u van gedachten over haar toegevoegde waarde die professionele vastgoedstyling in combinatie met woningfotografie voor uw kantoor kan betekenen:
+ hogere inkomsten
+ extra dienst/service aanbieden
+ meer opdrachtgevers
+ tevreden klanten

U kunt Styling Consult inschakelen bij:

→ Bestaande panden (bewoond) in alle prijsklassen
→ Leegstaande woningen in alle prijsklassen
→ Uitponding huurwoningen
→ Modelwoningen nieuwbouw

Styling Consult ziet er naar uit met u samen te werken, zodat niet alleen uw woningaanbod maar ook uw kantoor zich onderscheidend kan positioneren binnen de concurrerende markt van de makelaardij.

 

Meer informatie of vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6-57346735. Ook kunt u Styling Consult | Patricia Leusink een
email bericht sturen.