Over Styling Consult

Patricia Leusink | Styling Consult

Patricia Leusink-Smelt

Patricia Leusink is de creatieve drijfkracht achter Styling Consult. Een zakelijk dienstverlener die u kunt inschakelen voor assistentie, advies, begeleiding op het gebied van vastgoed-, verkoopstyling (re-styling koop-, huur- en leegstaande woningen), modelwoning styling, interieurstyling en woningfotografie. Met jarenlange ervaring in de sales en marketing bij diverse commerciële bedrijven, waaronder de interieurbranche en horeca, heeft zij zich verder ontwikkeld als professioneel Vastgoedstylist en interieurfotografe. ”Interieur, mode, fotografie en (schilder)kunst is mijn passie, hierin kan ik mijn creativiteit kwijt. Altijd ben ik bezig om te kijken of iets nog mooier of beter kan. Dit in combinatie met mijn kennis van verkoop en marketing is vastgoed- interieurstyling en woningfotografie helemaal mijn vak.” Patricia Leusink is gecertificeerd LNV®-vastgoedstylist. Met haar certificering maakt zij onderdeel uit van het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten®. Het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie van Styling Concepts Group staat met het Europese Qfor kwaliteitslabel voor professionaliteit en kwaliteit en is de enige erkende opleidingsverstrekker in Europa in het vakgebied van verkoopstyling en
woningpresentatie.

logo LNV transparante achtergrond           Styling Concepts Group

Klik hier voor LNV in RTL4 LifeStyleXperience – YouTube Patricia Leusink heeft een opleiding gevolgd bij de NIA academie: opleidingen voor interieur professionals en is gecertificeerd voor Binnenhuisontwerp en Interieur Fotografie.
NIA academie

In de huidige woningmarkt is de concurrentie groter dan ooit. Professionele vastgoedmarketing- en presentatie door middel van de juiste verkooptekst, heldere foto’s en correcte woningpresentatie kunnen de woning transformeren van een gemiddelde woning naar een uitzonderlijke woning. Een vastgoedstylist werkt zoveel mogelijk met bestaande meubels en stoffering.

Tijdens een consult krijgt u budgetvriendelijke tips en adviezen over kleurgebruik, verlichting, hoe u de kamers optimaal indeelt en – heel belangrijk – styling. Met de juiste decoratie en accessoires zet u vervolgens de puntjes op de i.

Gestileerde huizen worden eerder verkocht en leveren immers 10 tot 15% meer op. Dit bedrag is altijd vele malen hoger dan het geld dat u in eerste instantie moet uitgeven aan woningpresentatie. Zo bezien bent u dus eigenlijk geen geld kwijt aan vastgoedstyling, maar verdient u er juist aan.

Vastgoedstyling loont!

Meer informatie of vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6-57346735. Ook kunt u Styling Consult | Patricia Leusink een email bericht sturen.